Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Již 23 let u nás můžete každý týden koupit

celozrnný kváskový chléb.

Znáte jeho benefity?

 

- je lépe stravitelný. Proč?

 Fermentační proces pomůže „natrávit“ a rozložit všechny složité a nestravitelné látky, které obilí obsahuje (toto chléb z droždí neumí). 

Minerální látky v konečném chlebu tělo dokáže daleko lépe využít. Díky lepší stravitelnosti nás tolik nenadýmá. 

 

- vysoký obsah vlákniny zpomalí glykemický index, trávení probíhá déle bez pocitu hladu

 

- má jedinečnou slabě kyselkavou chuť a hutnou konzistenci

 

- fermentační proces způsobuje, bakterie mléčného kvašení v procesu kvašení rozloží sacharidy a chléb obsahuje menší podíl lepku

 

- vydrží déle

Celozrnný kváskový chléb má pro naše zdraví více výhod

aneb není chléb jako chléb

 

kvaskovy-chleb.jpg