Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Grilovaná zelenina se seitanem

a tarnoňou

a domácí tatarskou omáčkou

 

 

Suroviny: cibule, pórek, mrkev, česnek, hokkaidó, rajčata, seitan speciál, mořská sůl, rostlinný olej, grilovací koření, kurkuma, tarhoňa, lžička hořčice, sterilovaná okurka, rostlinný olej, mandlový krém, cibulka, pažitka, citrón

Na plech nakrájíme zeleninu, přidáme sůl, koření, rostĺinný olej a seitan a dáme grilovat do trouby. Mezitím orestujeme tarhoňu, zalijeme vodou a necháme pod pokličkou dojít.

Příprava tatarské omaáčky: do mixéru vložíme kyseloou okurku, rostlinný olej, šťávu z poloviny citrónu, špetku soli, malou cibulku a mandlový krém a krátce mixujeme. Vše na talíři zdobíme květy lichořeřišnice. 

 

grilovana-zelenina-s-tarhonou-a-tatarskou-omackou.jpg