Jdi na obsah Jdi na menu
 

Quina

Nejdříve jsme ochutnali jahelný dezert se želatinou s obilninovou kávou a sojovou smetanou.

dsc02402.jpg

Suroviny: quina, cibule, mrkev, sáček mražené zeleniny maďarská směs, zeleninového bujónu bez glutamanu, dýňový olej, konopná semínka, kuřecí nudličky goody foody, uzený sojový sýr
 
 dsc02407.jpg
 
Quinu propláchneme teplou vodou (obdobně jako jáhly) a dáme vařit s kostkou zeleninového bujónu bez glutamanu. Mezitím si připravíme zeleninu – nakrájíme cibuli, najemno nastrouháme mrkev a dáme je dusit - bez vody a bez tuku. K zeleninině po chvíli přidáme mražený hrášek, kukuřici a kápii, dále nastrouhané uzené tofu a nadrobno nakrájené goody foody. Uvařenou qiunu smícháme se směsí zeleniny a promícháme na „quinoto“. Talíř ozdobíme krájenou červenou kápii, naklíčenými semínky munga a quinu se zeleninou zasypeme konopnými semínky. Zakapeme dýňovým olejem.

dsc02410.jpg