Jdi na obsah Jdi na menu
 

ADVENT

 

6.4.2013 poprvé zavítá do Česka
Světová jednička v oblasti osobního rozvoje 
Jack Canfield v Praze
 
Americký řečník  a autor známých motivačních knih. Je spoluautorem populární série knih Slepičí polévka pro duši, která nyní obsahuje více než 200 titulů., přeložených do více než 47 jazyků. Dodnes se prodalo více než 130 milionů knih, mezi které patří např. Aladinův faktor, Klíč k životu, Mějte odvahu zvítězit, Pravidla úspěchu, Síla soustředění a úspěchu se jmenuje Fokus, a další.. Jack Canfield láskyplně a s humorem nabízí jednoduché návody pro každého, kdo se snaží dosáhnout svých profesionálních nebo osobních snů či cílů. Mezi další počiny, za kterými Jack stojí: Tajemství, Opus, Success Television a mnoho dalších pojmů. 

Jack se pravidlům úspěchu, která nyní sám vyučuje, a která ho proslavila, začal učit v roce 1968. Za svůj úspěch, jak sám říká, vděčí pouze tomu, že tato pravidla denně poctivě dodržuje. Jack ve své knize Pravidla úspěchu píše, že jeho život nezačal úspěšněji, než život kohokoliv z nás.
 
Kromě toho, že je úspěšným autorem motivačních knih, je Jack oblíbeným hostem rozhlasových a televizních talk show, jako je Oprah nebo Good Morning America. Spolupracuje jako sloupkař v King Features a v rozhlasové show s celonárodní působností. Třicet let připravuje špičkové semináře pro odborníky i laickou veřejnost, kterých se zúčastnilo již více než 500 000 lidí. Je poradcem stovek společností a profesních sdružení. Objevil se v nejúspěšnějších filmech o osobním rozvoji The Secret a The Opus. V červenci 2004 založil TLC (Transformational Leadership Council) - skupinu koučů, autorů, trenérů, výzkumných pracovníků, konzultantů a dalších specialistů v oblasti osobního a profesního rozvoje.
 
Vstupenku můžete někomu věnovat 
nebo si přát jako vánoční dárek.
 
 
www.biospotrebitel.cz
 
Co právě děláme, jak číst značky na potravinách, o obnově zemědělské krajiny, velký článek o pesticidech v biomedu a o tom jak šetrně pečovat o domácnost a samozřejmě také tradiční rubriky Novinky na trhu, Ekodomácnost (tentokrát o kvašení zeleniny), Jak se rodí bio (o bramborách), apod.
Tyhle všechny a další zajímavé informace najdete na výše uvedených stránkách.
_____________________________________________________________________
 
Žijte a užívejte života.
Život je krásný a stojí za to jej prožít naplno.
A nezapomeňte, s úsměvem jde všechno lépe.