Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Čakrové svíčky - z palmových plodů

ze 100% rostlinného palmového vosku (Stearinu)

 
Čakry jsou energetická centra v těle, která se mohou aktivovat barvami. Jasnovidní lidé barvy čaker vidí. Když jsou všechny barvy jako v duze rovnoměrně aktivovány, procitne člověk ve svůj plný potenciál.
 
Intuice nám napoví, která barva je pro nás prospěšná. Pro základní orientaci můžete také využít charakteristiku jednotlivých barev, uvedenou níže. Svíčkou této barvy můžeme příslušnou čakru aktivovat tím, že na ní zaměříme svojí pozornost při hoření.
 
K výrobě těchto krásných a ušlechtilých svící jsou použity ty nejlepší suroviny. Čistě přírodní palmových vosk z tradičních palmových plantáží se považuje za nejlepší pro výrobu svíček. Palmový vosk je zdravotně nezávadný, je vhodný pro alergiky.
 
Malé svíčky hoří až 20 hodin, velké až 100 hodin. Na malých svíčkách je navíc posvátný symbol květiny života.

 

DUHOVÁ SVÍCE

Rozšíření obzorů:
pro potěšení smyslů, při seznamování s čakrami, pokud chcete na nějaký problém, vztah nebo svět pohlédnout z více úrovní. Velkolepá oslava.


 ČERVENÁ SVÍCE

Rozproudí radost a veselí:
rodinná oslava, narozeniny, společenská událost, oslava založení, pro posílení a přivolání životní a fyzické síly, uzemnění, zakořenění na novém místě nebo kolektivu, dětské oslavy, podpora v období životních zkoušek, pro posílení a stvrzení kamarádství, vztahů, kolektivů. Pro podporu ženství. Pro podpoření a přivolání energie pro vaše tělo, život, vztahy, projekty a sny. Tato svíčka pomáhá vdechnout život, oživit a energizovat.

 
 ORANŽOVÁ SVÍCE

Pro dobrou náladu a jiskru k tomu:
pro navození spontánní, hravé, uvolněné atmosféry. Při setkáních s vytouženým partnerem a pro jejich přivolání. Pro posílení instinktů, přitažlivosti, polarity, ale také tvořivosti a nadšení.

 

ŽLUTÁ SVÍCE 

Soustředění, sebevědomí a vytrvalost:
Pro posílení oblasti břicha, vůle a schopnosti dosáhnout toho, po čem toužíme. Projasnění života. Pomáhá nám se zviditelnit a manifestovat naše přání a plány. Zahání zimní deprese a splín a přináší slunce a sladkost. Také vhodná na oslavu „sklizní“ a vítězství. Pomáhá soustředění při studiu.

 ZELENÁ SVÍCE 

Setkání s vlastním srdcem:
výborná podpora při rozhodování, pomůže nám dostat se do vlastního středu, uvědomit si naše skutečné potřeby a učinit rozhodnutí ze srdce. Pomáhá nám přesunout pozornost do srdce a žít opravdověji. Pomáhá při nedostatku prostoru a přírody. Uvolnění, relaxace. Přitahuje peníze pro naše skutečné potřeby a potřeby našeho srdce.

 MODRÁ SVÍCE 

Mír a ochrana:
přináší atmosféru míru a ochrany, tiší spory a nedorozumění, usnadňuje komunikaci. Pomáhá naslouchat vnitřnímu hlasu a intuici.

 

 

 KRÁLOVSKÁ MODŘ  

Meditace a zvnitřnění:
pomáhá nám hledat skutečný smysl našeho života, životní poslání. Posiluje meditaci, pomáhá nám kontaktovat náš vnitřní svět, vnitřní hodnoty. Vnímat potřeby svojí duše. Výborná pro cviky s očima a meditace pro nemocné nebo unavené oči.

 

 FIALOVÁ SVÍCE

Léčení a transformace:
pomáhá pozvat do našeho života transformující a hluboce léčivou energii pro duši i tělo. Je velmi vhodná v období krizí a velkých životních změn. Když nevíte v životě kudy kam a necítíte smysl života. Když vás bolí hlava, máte příliš mnoho vážných starostí. Při úmrtí blízkého, pomáhá zmírnit žal a dodatečně se rozloučit. Tato svíčka je výborná, když je toho špatného na vás moc a vy si to přejete změnit a nebo když si přejete růst a vyvíjet se.

  

BÍLÁ SVÍCE

Očištění, poděkování, začít znovu:
když si přejeme se očistit, pomáhá při bolestech hlavy a starostech, když chceme do našeho života pozvat andělské a jiné ochranné síly nebo jim za jejich pomoc poděkovat. Vhodná svíčka při půstu. Pomáhá uvolnit slzy a vyplakat se. Pro nový začátek.