Rýžovojahelný dezert s amasaké
Suroviny: Celozrnná rýže, jáhly, ghí máslo, mořská sůl, plody goji, namleté ořechy, agáve sirup
Celozrnnou rýži s jáhly propereme, přidáme trochu mořské soli a dostatečné množství vody a vaříme do měkka. Do teplé kaše přidáme ghí, které se v ní krásně rozpustí. Dále do kaše přidáme amasaké, naklíčenou slunečnici a goji. Vše promícháme. V misce dále kaši posypeme namletými vlašskými ořechy a zalijeme agávovým sirupem.
Jarní závitky s hlívou a medvědím česnekem
Suroviny: rýžový papír, rýžové vlasové nudle vermicelli, černý sezam, mrkev, medvědí česnek, jarní cibulka, kápie, hlíva ústřičná, cibule, rýžový olej, kmín, mořská sůl, koření na biftek, balsamico krém, uzené tofu
Podusíme nakrájenou hlívu ústřičnou s cibulí, kmínem a mořskou solí. Nastrouháme si mrkev, na hrubším struhadle uzené tofu, nakrájíme jemně papriku a vše promícháme. V hrnci krátce povaříme vlasové nudle vermicelli s mořskou solí, propláchneme studenou vodou a promícháme s kapkou oleje, aby se neslepily. V míse namáčíme do vlažné vody rýžový papír, posypeme jej trochou černého sezamu, uděláme malou hromádku z těstovin vermicelli a směsi zeleniny s tofu a hlívou, zakápneme balsamico krémem a rolku zamotáme.
Vegi steak kukuřízek
Suroviny: vegi steak kukuřízek, rýžový olej, mražený hrášek a kukuřice
Na pánvi necháme rozehřát rostlinný olej, ve kterém následně osmahnemkukuřízek a následně mraženou zeleninu. Slabě ochutíme wurzel vegetou.
Jarní salát
Suroviny: čínské zelí, mrkev, ředkvička, pažitka, medvědí česnek, wurzel kořenící směs, sezamový olej, citrón
Mrkev nastrouháme na struhadle, ostatní zeleninu jemně nakrájíme, vše promícháme, zakapeme sezamovým oleje, přidáme vegetu vegi vegi a zakapeme citrónem
Klíčky
.