Kouzla s hokkaidem a cuketou
Hokkaidó ala svíčková
Na pánev dame osmahnout nakrájenou cibuli, troche jemně nastrouhaného celeru, na kostky nakrájenou dýní včetně slupky, troche vegety wurzel a koření na svíčkovou – dýni před krájením řádně umyjeme.
Kuskus se zeleninou
Na pánev vložíme nastrouhanou mrkev, celer, cibuli a cuketu a s trochou vegety krátce podusíme. Po chvilce přidáme vodou a až začne vařit přisypeme k ní kuskus a necháme dvě minuty povařit. K hokkaidó přidáme jako přílohu.
Dresink s koprem
Smícháme dohromady kysanou smetanu, sojovou tatarskou omáčku a čerstvě nakrájený kopr, promícháme a podle potřeby dochutíme.
Zásaditý nápoj z citrónu a bylinného karamelu
Ve džbánku rozmícháme čerstvě vymačkaný citrón, dvě polévkové lžíce bylinného karamelu a zalejeme studenou nebo vlažnou pitnou vodou.