Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

RIZOTO S HLÍVOU ÚSTŘIČNOU A SEITANEM

 

 

Suroviny: bio basmati rýže, mořská sůl, mletý hřebíček, sezamový olej, pórek, mrkev, česnek, hlíva, celer, seitan speciál, bambova sůl, chí máslo, grilovací koření

 

Rýži basmati uvaťíme se špetkou mletého hřebíčku, mořskou solí a lžičkou sezamového oleje. Na pánvi orestujeme nastrouhanou mrkev s celerenm, nakrájenoým pórkem a nakrájenou hlívou, přidáme mořskou sůl, trochu grilovacího koření a necháme dusit pod pokličkou. Nakonec přidáme na nudličky nakrájený seitan plátky.  Podle potřeby dochutíme shoyu omáčkou. Zeleninovou směs smícháme s rýži. Posypeme jemně nakrájeným domácím sýrem a černým sezam. Jako přílohu dáme bio kysané okurky. 

 

rizoto.jpg