RIZOTO S ŽAMPIÓNY, TOFU A JARNÍM SALÁTEM
Suroviny: jasmínová rýže, cibule, mrkev, žampióny, česnek, brokolice, bylinkové tofu, olivový olej, mořská sůl, bambova sůl, koření čubrica, konopné semínko, černý sezam, ledový salát, mrkev, jarní cibuka, červená kápie, citrónová šťáva, olivový olej, salátové koření, mořská sůl, agáve sirup
Jasmínovou rýži řádně propereme a dáme vařit s mořskou solí a lžičkou olivového oleje. Na oleji dále osmahneme cibulku, strouhanou mrkev, nakrájené žampióny na plátky a tofu na kostky, dále přidáme koření a mořskou sůl a krátce orestujeme. Ledový salát, mrkev, jarní cibulku a červenou kápií promícháme pomocí dvou vidliček, zakapeme olivovým olejem, salátovým kořením a lžičkou agáve sirupu, citrónovou šťávou a ještě jednou promícháme. Na talíři rizoto dozdobíme čerstvým tuřínem, černým sezamem a konopným semínkem.