Jdi na obsah Jdi na menu
 

Granátové jablko (Punica granatum) je aromatické ovoce se sladkokyselou chutí, je plodem granátovníku obecného ( jiný název je marhaník granátový).

Poskytuje tělu vitamin C, vitaminy skupiny B, minerály draslík, hořčík, fosfor, mangan, křemík, vápník, měď a železo, vlákninu, organické kyseliny a bílkoviny.

granatove-jablko-500ml--1-.jpg

Vitamin C přispívá ke správné funkci imunitního systému, nervového systému, k ochraně buněk před oxidačním stresem způsobeným kyslíkovými radikály, ke snížení míry únavy a vyčerpání. Účastní se tvorby kolagenu pro udržování normální funkce cév, kostí, chrupavek, kůže a zubů.

EkoMedica Granátové jablko 100 % šťáva je získávána z plodů granátového jablka, nazývaného také elixír mládí, nejmodernějším způsobem výroby. Produkt je stabilizován pouze šetrnou pasterizací, neobsahuje přídavky cukrů, chemické konzervanty, ani barviva. Šťáva je proto určena co nejširšímu spektru konzumentů, včetně diabetiků.

Složení:

Šťáva z granátového jablka (Punica granatum) 100%, kyselina askorbová (vitamín C) 120 mg v  50 ml výrobku.

Skladování: Po otevření skladujte v chladničce. Spotřebovat do 3 týdnů od otevření. Chránit před světlem.

Doporučené dávkování: 25 ml 1 - 2 x denně, minimálně 30 minut před jídlem.

Maximální denní dávka (50 ml) obsahuje 50 ml šťávy z granátového jablka a 120 mg vitamínu C, což představuje 150 % doporučené denní dávky.

Balení obsahuje odměrný kalíšek - 25 ml. 

Upozornění: Před použitím protřepat.  Usazenina na dně láhve není na závadu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen k užívání jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen pro děti do 3 let. Není vhodné pro těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí.

Barva, vůně i chuť šťávy se v různých výrobních šaržích může poněkud lišit.                        

BEZ PŘÍDAVKU CUKRU, CHEMICKÝCH KONZERVANTŮ A BARVIV